Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти випускних груп захистили звіти
з виробничої практики

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk1.jpg

21 січня 2022 р. студенти Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с), захистили звіти з виробничої практики.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk9.jpg

Виробнича практика є завершальним етапом підготовки здобувачів освіти і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Саме під час такої практики студенти закріпили теоретичні знання, які були отримані під час навчального процесу; набули навичок організаторської діяльності в колективі, засвоїли знання щодо охорони праці та техніки безпеки, вивчили кадрове, інформаційне та технічне забезпечення готельно-ресторанного підприємства, ознайомились з маркетинговою діяльністю закладу, проаналізували інноваційні технології в ресторанному та готельному господарствах.

Cтудeнти пpoxoдили виpoбничу пpaктику в змішаному режимі, ураховуючи уci пpoтиeпiдeмiчні peкoмeндaцiї та кapaнтинні обмеження.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk7.jpg

Комісія у складі Наталії Чередняк, Оксани Шняк, Тетяни Яцини заслухали доповіді студентів, що супроводжувались показом презентацій. Усі студенти отримали схвальні відгуки, але хотілося б відзначити змістовні матеріали практики: Софії Буляк, Ірини Козак, Оксани Мисько (група ГРС-4а), Зоряни Кіндій та Софії Сухої (група ГРС-4б).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk6.jpg

Результати проведеного захисту ще раз доводять, що наші майбутні фахівці готельно-ресторанної справи мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk8.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakk4.jpg

Вітаємо наших студентів з успішним захистом практики та бажаємо майбутнього професійного зростання та успішного становлення.