Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Тиждень циклової комісії готельно-ресторанної справи

В рамках тижня циклової комісії готельно-ресторанної справи та з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму 23 вересня 2024 року циклова комісія готельно-ресторанної справи провела круглий стіл на тему: «Ринок готельно-ресторанних послуг м. Львова в умовах війни».

З вітальним словом виступила голова циклової комісії Наталія ЧЕРЕДНЯК, яка наголосила на важливості заходу, що поєднав науково-педагогічних працівників, фахівців-практиків та здобувачів освіти задля обговорення актуальних питань функціонування підприємств сфери гостинності в умовах війни.

 

Учасники круглого столу мали можливість прослухати надзвичайну цікаву та змістовну доповідь від практика готельного-ресторанного бізнесу Михайла ШЕВЕЛЮКА, PR-менджера готелю «Швейцарський», засновника Школи Гостинності, експерта ресторанного сервісу.

Робота круглого столу відбувалася згідно програми. Так, на заході виступили:

– Наталія ЧЕРЕДНЯК, голова ЦК готельно-ресторанної справи, з доповіддю на тему «Індустрія гостинності України у фокусі війни»;

– Оксана ШНЯК, завідувач відділення комп’ютерних наук і галузевого машинобудування, викладач спецдисциплін, член циклової комісії готельно-ресторанної справи, з доповіддю на тему «Функціонування готельно-ресторанного бізнесу в м. Львові у час війни»;

– Аріна САСЮК, студентка гр. ГРС-2, з доповіддю на тему «Як український ресторанний бізнес адаптується до викликів війни?»;

– Олена БОРШОВСЬКА, студентка гр. ГРС-2, з доповіддю на тему «Діяльність готельних підприємств в умовах війни»;

– Наталія БОБ’ЯК, студентка гр. ГРС-3, з доповіддю на тему «Ринок готельно-ресторанних послуг під час воєнного стану»;

– Михайло ШЕВЕЛЮК, PR-менджер готелю «Швейцарський», з доповіддю на тему ««Вплив війни на готельно-ресторанний бізнес України. Практичний досвід»;

Кожен із виступів доповідачів викликав жваве обговорення та дискусію, що, безсумнівно, засвідчувало актуальність обраної проблематики.

Щиро вдячні Михайлу ШЕВЕЛЮКУ та всім учасникам круглого столу за цікаву, актуальну та практичну інформацію, а також за можливість отримати нові знання.