Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Третій день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» “Виробництво харчової продукції” групи ВХП-2 разом із керівниками практики Тетяною Голдун та Лілією Дяків відвідали ресторан “Kiliński”.

«Kiliński» — це сучасний ресторан з європейською кухнею, де якість страв поєднується з вишуканим сервісом і стильним інтер’єром.

Заклад відомий своїм креативним підходом до гастрономії та дотриманням високих стандартів у приготуванні страв.

Щиро дякуємо Віталію Федаку, шеф-кухарю ресторану та випускнику нашого коледжу, за теплий прийом, цікаву екскурсію та натхненну розповідь про професійний шлях!