Учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вдосконалювали свої навики під керівництвом регіональних майстрів-кондитерів.
Були представлені способи приготування, випікання та оздоблення тістечок, мафінів, капкейків, кексиків, «котячих очей», «гребінців».
Також сьогодні відбулося заняття з домедичної допомоги, яке проводив кваліфікований лікар.
Заняття наблизили молодь до таких питань, як перша допомога при опіках, ранах, судомах та методу здійснення непрямого масажу серця.
День був дуже насичений і продовжився інтеграційним вечором, де польська молодь мала можливість представити культурну спадщину своїм друзям-українцям, розповісти про історію нації та познайомити з традиціями краю. Завершився день обговоренням впливу війни на поточну ситуацію як локально, так і геополітично, а також результатів роботи перших днів проєкту.