Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Усвідомлений вибір — запорука професійного зростання!

9 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася презентація вибіркових освітніх компонент, які здобувачі освіти зможуть вивчати у наступному навчальному році.

У заході взяли участь здобувачі освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»:

  • Освітно-професійної програми «Інжиніринг обладнання харчових виробництв» (групи ІХВ-1, ІХВ-2, ІХВ-1с ІХВ-2с)
  • Освітньо-професійної програми «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв» (група ЕР-3)

Викладачі коледжу презентували зміст вибіркових компонент, акцентуючи увагу на:
— практичній значущості дисципліни;
— актуальності змісту;
— компетентностях, які здобувачі зможуть сформувати.

Студенти мали можливість:
✔️ поставити запитання;
✔️ проаналізувати переваги кожного курсу;
✔️ обрати саме ту освітню компоненту, яка найбільше відповідає їх інтересам.

Такий формат — це реалізація принципів академічної свободи, індивідуального підходу та підготовки конкурентоздатних фахівців галузі!