В період з 15 по 19 листопада 2021 року студенти третього курсу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальності «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Бродильне виробництво і виноробство») проходили навчальну практику з дисципліни «Технологія галузі» під керівництвом викладача спецдисциплін Мирослави Сагайдак.
Метою навчальної практики було ознайомлення студентів зі специфікою майбутнього фаху, отримання ними знань з виробництва міцних алкогольних напоїв: віскі, ром, коньяк, саке, узо, бурбон тощо.
Завершальним етапом практики було оформлення кожним студентом звіту відповідно до отриманого індивідуального завдання та його захист. Усі студенти активно брали участь у практичних заняттях, виконали індивідуальні завдання та успішно їх захистили.
Захист студентів проходив за участі завідувача механіко-технологічного відділення к.е.н. Юлії Журавель; голови циклової комісії технології бродильних виробництв Наталії Глюзицької та куратора групи Олени Шевчук.