
25 листопада 2025 року для здобувачів освіти спеціальності “Харчові технології”, ОПП «Виробництво харчової продукції» відбулася змістовна та надзвичайно корисна гостьова лекція на тему: «Здорова тарілка харчування здобувача».

Поговорили про те, як правильно збалансувати щоденний раціон, які продукти повинні домінувати на тарілці, як харчування впливає на працездатність, концентрацію та загальне самопочуття.

Лектор, старший викладач Тищенко О.М. поділилася сучасними рекомендаціями, практичними порадами та простими інструментами, які допоможуть кожному здобувачу сформувати здорові харчові звички у повсякденному навчальному житті.

Раціон — це не лише про їжу, а про якість життя. І сьогодні зроблено ще один крок до того, щоб наші студенти були здоровими, енергійними та продуктивними.
Дякуємо за цікаву зустріч та нові знання!