04 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» відбулася гостьова онлайн-лекція.
Запрошена лектор – кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій Анна ГРИЩЕНКО поділилася знаннями про:
✅ Сировину макаронного виробництва;
✅ Асортимент продукції;
✅ Технологію виробництва та сучасне устаткування.
Здобувачі освіти із захопленням прослухали поданий матеріал, відповідали і задавали запитання, що дає змогу поглибити знання з дисципліни “Технологія макаронного виробництва”.
Щиро дякуємо лектору за цікаву та актуальну інформацію!