
26 листопада здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у гостьовій лекції «Hospitality Upgrade: Тенденції готельно-ресторанного і туристичного бізнесу», яку провела доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Вікторія Зуйко.

Студенти дізналися про актуальні зміни індустрії гостинності, які формують споживчий попит, стиль сервісу та підхід до створення клієнтського досвіду.

Серед ключових трендів, що сьогодні впливають на готелі, ресторани та туристичні об’єкти, були виділені:
- персоналізація;
- цифровізація;
- еко-відповідальність;
- концепція сталого сервісу;
- інклюзивність.

Щиро дякуємо доцентці Вікторії Зуйко за корисні знання, новий досвід та натхнення.

Працюємо над тим, щоб майбутні фахівці формували якісний рівень гостинності в Україні та світі.