Після чудового дня проведено в Кракові, міста що є чи не найбільшим магнітом для туристів у Польщі, учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» розпочали підготовку до підсумкової конференції.
Для того щоб учасники та гості проєкту запам‘ятали чим же особлива українська кухня та які національні страви варто спробувати, студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ та Костянтинівського вищого професійного училища розпочали підготовку до святкового бенкету на завершальний день конференції.
Готували бендерики, сирники, яворівський пиріг та мачанку, маківники, сочники, маринований гарбуз та випікали святковий торт.
На жаль, наш молодіжний обмін маленькими кроками добігає кінця, як видно з настроїв учасників, вони продовжують насолоджуватися кожною миттю свого перебування разом.
Вже завтра учасники звітуватимуть про результати проєкту, отримані знання та навики.