26 лютого здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою “Бродильне виробництво і виноробство” в змішаному форматі успішно захистили дипломні проєкти.
У представлених проєктах велика увага була приділена впровадженню інноваційних технологій, встановленню сучасного енергозберігаючого обладнання з метою збільшення обсягів і підвищення економічної ефективності виробництва.
Державна кваліфікаційна комісія у складі голови Ярослави ВУЙЦИК – інженера-технолога ТзОВ ТВК ” Перша приватна броварня”, заступника голови Григорія ДІДИКА – директора ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” та члена комісії Олександри ДОВБУШ – викладача ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв», а також завідувач технологічного відділення – Наталія ДЕМЦЮХ відзначили високий рівень підготовки здобувачів і позитивно оцінили захист усіх дипломних проєктів.
Щиро вітаємо здобувачів освіти групи БВ-4 та бажаємо не зупинятися на досягнутому!