Упродовж 25.02 – 26.02.2025р. здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» складали кваліфікаційний іспит.
Якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін студентів груп ВХП-4 та ВХП-3с освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» оцінювала державна кваліфікаційна комісія у такому складі:
голова – Богдан Іванович ІВАШКІВ, заступник голови правління з громадського харчування ПАТ туристичної фірми «Львів-Супутник», заслужений працівник сфери послуг України, член робочої групи, роботодавець;
заступник голови – Григорій Васильович ДІДИК, директор ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ»;
член комісії – Тетяна Василівна ГОЛДУН, викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції».
Комісія відзначила, що студенти виявили достатній і високий рівень знань з предметів, включених до екзамену.
Здобувачі освіти обґрунтовано аналізували ситуаційні завдання, продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, складати меню, виробничі програми, графіки виходу на роботу, виконувати технологічні та економічні розрахунки, характеризувати форми обслуговування споживачів, види банкетів, тощо.
Вітаємо і бажаємо випускникам успішного та щасливого майбутнього, вагомих звершень на професійному шляху!