Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Кваліфікаційний іспит у групі ХМК-3с

25 і 26 лютого здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» спеціальності «Харчові тахнології», освітньо-професійна програма “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” успішно склали фаховий кваліфікаційний іспит, який є заключним етапом навчання в коледжі. Іспит включав завдання з наступних фахових освітніх компонент: «Технології галузі», «Інноваційні технології галузі», «Технологічне устаткування галузі», «Методи контролю виробництва галузі».

Екзаменаційна комісія у складі Зоряни МАРТИНЮК – виконавчого директора ПП “ГАЛХЛІБОПРОДУКТ”, в.о. директора коледжу Григорія ДІДИКА, голови циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Уляни МАЛАНЮК, секретаря ДЕК – викладача Наталії ГЛЮЗИЦЬКОЇ, а також завідувача технологічного відділення Наталії ДЕМЦЮХ, відзначили, що здобувачі освіти проявили здатність вести дискусію на професійну тематику, продемонстрували вміння розв’язувати проблемні ситуації і задачі з харчових технологій, що дозволить випускникам бути конкурентоздатними на ринку праці.

Вітаємо наших здобувачів з успішним завершенням навчання та присвоєнням освітньо-професійного ступеня “фаховий молодший бакалавр з харчових технологій». Бажаємо успіхів у подальшому навчанні, нехай перед вами відкриються всі двері і обрана професія приносить радість, благополуччя та результат у мирній Україні!!!