

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ
«ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ
ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

ПРОВОДИТЬ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ У 2026 РОЦІ ЗА ОСВІТНЬО- ПРОФЕСІЙНИМ СТУПЕНЕМ ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
НА БАЗІ 9 ТА 11 КЛАСІВ ТА ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНОГО РІВНЯ КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК (ЗАОЧНА ФОРМА НАВЧАННЯ)
ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ:
| Назва спеціальності | Базова освіта | Кваліфікація, виробнича функція та предмет діяльності |
|
| денна форма навчання | заочна форма навчання | ||
| Харчові технології у т.ч. спеціалізації: |
|||
| – виробництво харчової продукції | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій. Організація громадського харчування, технологія приготування їжі. |
| – виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій. Участь у розробці і впровадженні технологічних процесів і режимів виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів. |
| – бродильне виробництво і виноробство (виробництво пива, спирту, вина, соків, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв) | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з харчових технологій. Участь у розробці і впровадженні технологічних процесів і режимів виробництва продуктів бродіння і виноробства. |
| Галузеве машинобудування | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з галузевого машинобудування. Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв (холодильні машини і установки) |
| Облік і оподаткування | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з обліку і оподаткування. Облік і аналіз господарських операцій. |
| Маркетинг | 9 кл. 11 кл. |
– | Фаховий молодший бакалавр з маркетингу. Організація збуту, постачання, укладення комерційних контрактів з реалізації та зберігання товарів та продукції. |
| Готельно-ресторанна справа | 9 кл. 11 кл. |
11 кл. ОКР-КР |
Фаховий молодший бакалавр з готельно-ресторанної справи. Організація обслуговування в ресторанах, готелях і готельних комплексах. |
| Комп’ютерні науки | 9 кл. 11 кл. |
– | Фаховий молодший бакалавр з комп’ютерних наук. Обслуговування та експлуатація програмного забезпечення інформаційних систем. |
ПРОВОДИТЬСЯ НАБІР НА ПІДГОТОВЧІ КУРСИ
ДЛЯ ВСТУПУ ДО КОЛЕДЖУ У 2026 РОЦІ
На курси запрошуються учні 9 класів загальноосвітніх шкіл, учні випускних курсів навчальних закладів системи професійно-технічної освіти.
МЕТА КУРСІВ:
Підготовка до вступних випробувань у коледж – для вступників на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) та освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник.
| Спеціальності | Нормативні терміни навчання | |||
| Денна форма навчання (9 класів) |
Денна форма навчання (11 класів) |
Заочна форма навчання (11 класів) |
Заочна форма навчання (ОКР КР) | |
| Маркетинг | 3 роки | 2 роки | – | – |
| Облік і оподаткування | 3 роки | 2 роки | 2 роки | 1,5 роки |
| Комп’ютерні науки та інформаційні технології | 4 роки | 3 роки | – | – |
| Галузеве машинобудування | 4 роки | 3 роки | 3 роки | 2,5 роки |
| Харчові технології у т.ч. спеціалізації: |
||||
| – виробництво харчової продукції | 3,5 роки | 2,5 роки | 2,5 роки | 2 роки |
| – виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | 3,5 роки | 2,5 роки | 2,5 роки | 2 роки |
| – бродильне виробництво і виноробство | 3,5 роки | 2,5 роки | 2,5 роки | 2 роки |
| Готельно-ресторанна справа | 3 роки | 2 роки | 2 роки | 1,5 роки |
ПЕРЕЛІК КОНКУРСНИХ ПРЕДМЕТІВ УСНОЇ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ СПІВБЕСІДИ
| Для вступників на основі повної загальної середньої освіти | |
| Спеціальність | Перелік конкурсних предметів |
| Маркетинг |
|
| Облік і оподаткування |
|
| Комп’ютерні науки та інформаційні технології |
|
| Галузеве машинобудування |
|
| Харчові технології у т.ч. спеціалізації: |
|
| – виробництво харчової продукції | |
| – виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів | |
| – бродильне виробництво і виноробство | |
| Готельно-ресторанна справа |
|
|
Для вступників на основі базової загальної середньої освіти |
|
| Спеціальність | Перелік вступних екзаменів |
| Маркетинг Облік і оподаткування Комп’ютерні науки та інформаційні технології Галузеве машинобудування Харчові технології у т.ч. спеціалізації: – виробництво харчової продукції – виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів – бродильне виробництво і виноробство Готельно-ресторанна справа |
|
Прийом документів – з 30 червня 2026 року.
До заяви, яка подається особисто, вступник додає:
- документ державного зразка про раніше здобутий освітній
- (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ,
- і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або копії;
- сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання
- (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)
- за особистим вибором оригінали або копії;
- копію документа, що посвідчує особу та громадянство;
- ідентифікаційний код (за наявністю);
- військово-обліковий документ;
- медичну довідку за формою 086-о або її копію (за наявністю);
- чотири кольорових фотокартки розміром 3 х 4 см.