Смачна “Валентинка” у День Закоханих – це трендові цукерки у формі серця. Їх приготували студенти групи ВХП-2 разом з Тетяною Голдун на гуртку «Майбутній ресторатор». Це ідеальна насолода, щоб поділитися теплом і любов’ю!
Якщо ще зовсім недавно всі божеволіли від дубайського шоколаду, то сьогодні у нього з’явився не менш трендовий конкурент – глазуровані кокосові цукерки «Бала баяна».
Цей рецепт прийшов до нас із Бразилії і його популярність повністю виправдана, адже це просто нереально смачний десерт.
Наші юні кулінари з ентузіазмом створювали ці солодкі сердечка, вкладаючи у кожен шматочок частинку своєї душі. Вийшло не лише вишукано, а й надзвичайно смачно!
Готуємо разом, надихаємо один одного!