19 вересня 2024 р. в ресторані Delux проведено виїзне заняття з дисципліни «Основи барної справи та технології напоїв» (викладач Тетяна ГОЛДУН) для студентів 3 курсу ОПП «Виробництво харчової продукції» на тему : «Тренди зігріваючих напоїв на осінньо – зимовий сезон 2024-2025 р.».
На занятті були присутні викладачі циклової комісії «Виробництво харчової продукції» Тетяна НІЧКАЛО, Олена БАЛКО, Лілія ДЯКІВ, Галина ЯСІНСЬКА, а також студенти групи ВХП-2.
Амбасадор компанії MONIN Україна Тетяна КОЗИК ознайомила присутніх з новинками від компанії MONIN, поділилася своїм досвідом та секретами приготування гарячих лимонадів, кавових молочних та немолочних напоїв, теплих мілкшейків, алкогольних та безалкогольних глінтвейнів та пуншів.
Викладачі та студенти не тільки дізналися про тренди осінньо- зимового періоду 2024-2025 р.р., але й мали змогу продегустувати сучасні зігріваючі напої.
Висловлюємо щиру подяку компанії MONIN Україна та амбасадору Тетяні КОЗИК.