З метою формування програмних результатів навчання з дисципліни “Технологічне устаткування галузі” здобувачі групи ХМК-2 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів” під керівництвом викладача Наталії Глюзицької та за участі представників адміністрації коледжу і викладачів циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв відвідали спільне українсько-англійське підприємство “Галка” ЛТД.
В умовах підприємства було опрацьовано тему: “Устаткування для виробництва натуральної смаженої кави та розчинної кави”.
Заступник начальника виробництва Богдан Пелипишин у ході заняття детально і конструктивно ознайомив здобувачів освіти з технологічними процесами виробництва натуральної смаженої кави і розчинної кави.
Особливу увагу на занятті було приділено будові і принципу роботи сучасного устаткування технологічних ліній.
Виїзні заняття на базі галузевих підприємств сприяють підвищенню професійних знань і мотивують студентів навчатися та працювати за фахом.
Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам за нові знання і досвід! Разом до перемоги!