Упродовж січня-лютого 2023 р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» відбувся захист звітів переддипломної практики у групах ВХП-4, ВХП-3с та ВХП-3з – здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції».
На захисті були присутні викладачі циклової комісії виробництва харчової продукції: Тетяна Голдун, Тетяна Нічкало, Галина Ясінська.
Під час проходження практики студенти вивчали діяльність закладів ресторанного господарства м. Львова, на практиці відпрацьовували технологічні процеси виготовлення напівфабрикатів, страв і кулінарної продукції, борошняних кондитерських виробів.
Здобувачі освіти звітували про результати проходження практики у формі презентації, у якій наочно відображали специфіку діяльності різних типів ЗРГ та принципи моделювання технологічних процесів кулінарних, борошняних кондитерських виробів і напоїв у конкретних закладах ресторанного господарства.
Під час проходження переддипломної практики студенти закріпили отримані теоретичні знання та вміння, удосконалили практичні навички, отримали неоціненний досвід роботи за обраною спеціальністю в реальних, виробничих умовах закладів ресторанного господарства.