Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите заняття з ресторанної справи

3.03.2025 р. у групі ГРС-2 викладачка Іванна ДЗЮБАН провела відкрите заняття з дисципліни «Ресторанна справа» на тему: «Організація роботи м’ясо-рибного цеху в закладах ресторанного господарства».

Студенти ознайомилися з основними технологічними процесами, що відбуваються в м’ясо-рибному цеху, зокрема, з правилами приймання, зберігання та первинної обробки продуктів.
Було розглянуто вимоги до організації робочого простору, санітарно-гігієнічні норми та особливості взаємодії цеху з іншими структурними підрозділами ресторану.

На занятті були присутні представники адміністрації: Анна ТИСЯК – заступниця директора з навчальної роботи, Оксана ШЕРЕМЕТА – в.о. завідувачки відділення готельно-ресторанної справи, Наталія ДЕМЦЮХ – завідувачка технологічного відділення, Оксана ШНЯК – завідувачка відділення компʼютерних наук і галузевого машинобудування, Наталія ЧЕРЕДНЯК – голова циклової комісії готельно-ресторанної справи, Тетяна ГОЛДУН – голова циклової комісії виробництва харчової продукції. А також викладачі: Тетяна ЯЦИНА, Олена БАЛКО, Тетяна НІЧКАЛО та Галина ЯСІНСЬКА.
Іванна Романівна доступно та цікаво подала матеріал, використовуючи змістовну презентацію, що допомогло студентам краще засвоїти тему.

Колеги, які були присутні на занятті, високо оцінили рівень його проведення, відзначивши актуальність теми, професіоналізм викладачки та якісну організацію навчального процесу.

Дякуємо Іванні ДЗЮБАН за цікаве, інформативне та професійно проведене відкрите заняття та бажаємо подальших професійних успіхів!