Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите практичне заняття – досвід, набутий в команді

   

24 лютого викладач ЦК «Виробництво харчової продукції» – Тетяна НІЧКАЛО провела відкрите практичне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», на тему:«Технологія холодних страв і закусок» у групі ВХП-3.


Під час практичного заняття студенти набули практичних навичок та вмінь щодо розрахунку сировини на задану кількість порцій з врахуванням кондиції сировини, сезону та виходу страви та вирішення виробничих ситуацій з даної теми.


На занятті використовувались інтерактивні методи навчання, зокрема, ділова гра, case-study, інтерактивні вправи. Студенти добре засвоїли методику розрахунку, набули досвід роботи у команді.