Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Гостьова лекція «Водні ресурси – основна складова стабільного розвитку»

7 березня відбулась гостьова лекція на тему: “Водні ресурси – основна складова стабільного розвитку” для здобувачів освіти освітньо-професійрої програми “Бродильне виробництво і виноробство”.

Лектор кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій, Юрій РЕЗНІЧЕНКО наголосив на низькій якості води через її забруднення та розповів про вплив різних факторів на хімічний склад води.

Увага здобувачів освіти акцентувалася на дефіциті води у світі та методах підготовки води для споживання в домашніх умовах і для харчових виробництв. Також обговорили необхідність очищення стічних вод.

Щиро дякуємо за цікаву лекцію!