13 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» відбулась чергова гостьова онлайн-лекція, яку провела кандидат технічних наук, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Олександрівна Кохан.
Лектор надзвичайно цікаво презентувала історії виникнення солодощів Сходу, кондитерських виробів в Європі, виникнення тістечок профітролів, макарон, торта «Естерхазі» , цукерок праліне, пряників, пастили, мармеладу, появи першого плиткового шоколаду.
Олена Олександрівна ознайомила аудиторію із популярними тенденціями в кондитерській галузі, сировиною кондитерського виробництва, сучасним асортиментом продукції.
Гостьові лекції є цінним доповненням до навчального процесу, дають змогу здобувачам освіти поглибити знання з дисципліни, сприяють їхньому особистісному і професійному зростанню.
Щиро дякуємо лектору за цікаву та змістовну доповідь.