Таким лекціям властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність. Досвідчений фахівець ділиться досвідом, а здобувачі ставлять запитання і отримують новий досвід.
14 березня 2023 року циклова комісія технології харчових виробництв ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» організувала гостьову онлайн-лекцію за участю представника фірми «Лесаффр Україна» технолога, к.т.н. доцента Тетяни Голікової. Тема лекції «Дріжджі: міфи й наукові факти, які слід знати при виготовленні хлібобулочних виробів».
Лектор розповіла про роботу компанії, навела наукові дані про походження дріжджів, розвіяла міфи про їх шкідливість, показала широкий спектр використання дріжджів у багатьох галузях харчової промисловості, медицині, сільському господарстві.
Активними учасниками вебінару, окрім здобувачів, були завідувачі відділень, викладачі коледжу.
Проведення занять такого формату сприяє більш ефективному формуванню фахових компетентностей, досягненню відповідних програмних результатів навчань.
Висловлюємо щиру подяку спікеру за цікавий і пізнавальний вебінар!