Гурткова робота є невід’ємною та цікавою частиною навчально-виховного процесу в коледжі , адже розширює та поглиблює знання, формує практичні навички та уміння, проявляє в студентів зацікавленість до обраного фаху.
На занятті гуртка “Юний крафтовик” студенти спеціальності “Харчові технології” освітня програма “Бродильне виробництво і виноробство” під керівництвом керівника гуртка викладача технології бродильних виробництв Miroslava Sagaydak приготували в лабораторних умовах малиновий і апельсиновий лимонади.
Лимонад – фруктовий напій, який готується з основних трьох складових: підготовленої води, цукрового сиропу, лимонів. Для розширення асортименту та смакових якостей до напою можуть додаватися інші фрукти: апельсин, полуниця, малина тощо.