Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Дванадцятий день проєкту Еразмус+

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day01-09.jpg

Після чудового дня проведено в Кракові, міста що є чи не найбільшим магнітом для туристів у Польщі, учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» розпочали підготовку до підсумкової конференції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day03.jpg

Для того щоб учасники та гості проєкту запам‘ятали чим же особлива українська кухня та які національні страви варто спробувати, студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ та Костянтинівського вищого професійного училища розпочали підготовку до святкового бенкету на завершальний день конференції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day07-08.jpg

Готували бендерики, сирники, яворівський пиріг та мачанку, маківники, сочники, маринований гарбуз та випікали святковий торт.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day12-14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 12day10-11.jpg

На жаль, наш молодіжний обмін маленькими кроками добігає кінця, як видно з настроїв учасників, вони продовжують насолоджуватися кожною миттю свого перебування разом.

Вже завтра учасники звітуватимуть про результати проєкту, отримані знання та навики.