У рамках співпраці, 13 листопада 2024р., у коледжі відбулася захоплююча профорієнтаційна зустріч для школярів 9 класів СЗШ №77, де вони мали можливість детальніше ознайомитися зі спец-ю готельно-ресторанна справа. Під час заходу школярі дізналися про особливості освітньої-професійної програми, перспективи та необхідні навички для успішної кар’єри.
Юні гості взяли активну участь у майстер-класі по сервіруванню святкового столу з нагоди Різдва. Також учасники заходу навчалися складати серветки різними способами.
Під керівництвом досвідчених викладачів ЦК готельно-ресторанної справи (Наталії ЧЕРЕДНЯК, Тетяни ГАРАСИМ, Тетяни ЯЦИНИ, Оксани ШНЯК) майбутні абітурієнти освоювали техніки, що допомагають створити атмосферу святковості та елегантності під час бенкетів.
Захід завершився приємним частуванням. Школярі насолоджувалися ароматним какао з маршмеллоу, що створило теплу та дружню атмосферу. Такий досвід допоміг школярам не лише розширити уявлення про можливості професійного розвитку, але й зарядитися позитивними емоціями та натхненням на майбутнє.