Навчальна практика – один із основних освітніх компонентів навчального процесу у закладі освіти, метою якої є ознайомлення із специфікою майбутнього фаху, отримання здобувачами освіти первинних професійних умінь і навичок.
З 28.10 по 01.11.2024 р. тривала навчальна практика з дисципліни “Технологія галузі” здобувачів освіти групи БВ-3 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство”, під керівництвом викладача Лідії ВОЛЬСЬКОЇ.
Цікавою та пізнавальною була екскурсія на Сторонибабському спиртовому заводі, яку провів головний технолог Руслан Богданович Дацків.
Під час практики студенти ознайомились з технологією крафтових напоїв на мініпивоварні «Клепка», яка є експериментальною і входить до структури Львівської пивоварні. Екскурсію проводив випускник коледжу, а сьогодні технолог, Юрій Литвин.
Студенти-третьокурсники разом із викладачем ВСП ЛФКХПП НУХТ щиро вдячні адміністрації підприємств за надання глибоких теоретичних знань із спецдисципліни, змістовне ознайомлення із виробництвом напоїв, а також за теплу зустріч із випускниками коледжу.