Задля підвищення якості підготовки фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Бродильне виробництво і виноробство» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», а також для закріплення теоретичних знань студентів у контексті вивчення дисципліни «Метрологія і стандартизація», під керівництвом голови циклової комісії технології бродильних виробництв Наталії Глюзицької, проведено заняття-екскурсію на тему: «Метрологія – наукова і практична основа контролю якості продукції» в Народний музей метрології та вимірювальної техніки, який функціонує при ДП «Львівстандартметрологія».
Спікер Ігор Сидорко ознайомив з унікальною колекцією музею, яка відтворює розвиток метрології з кінця XIX ст. до наших днів, і розповів про історію виникнення різних видів вимірювань і їх значення на виробництві.
Під час заняття-екскурсії студенти ставили питання та мали можливість почути цікаві факти з галузі метрології та стандартизації, яка є фундаментом випуску якісної і безпечної продукції.
Таке заняття – це ще одна сходинка нових досягнень наших студентів, майбутніх фахівців харчової промисловості!