18 лютого відбулося виїзне заняття з дисципліни “Технологія хлібопекарського виробництва ” для здобувачів освіти групи ХМК-2, ОПП «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» під керівництвом викладача Уляни МАЛАНЮК.
На пекарні-кондитерській відбувається повний цикл виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Під час виїзного заняття студенти ознайомилися із підготовкою сировини до виробництва, особливостями замісу тіста, використанням інноваційних технологій тістоприготування в умовах пекарень, способами ферментації і випікання пшеничного та житньо-пшеничного хліба, булочок, а також приготування листкового тіста і виробів з нього.
Відвідувачі з задоволенням поринули у світ технологічного процесу, внутрішню атмосферу цехів, технології і процеси приготування різних видів тіста, начинок, ознайомилися з сучасним обладнанням.
Від імені здобувачів освіти, представників адміністрації коледжу Анни ТИСЯК, Марії ПІХ, Романи СТАРИК, а також викладачів фахових дисциплін циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Уляни МАЛАНЮК, Наталії ГЛЮЗИЦЬКОЇ, Наталії ДЯЧИШИН висловлюємо подяку керівнику пекарні Павлу КРОПИВКУ за цікаву та змістовну екскурсію, доброзичливу атмосферу, фаховий підхід і надану можливість проведення такого заняття.
Надзвичайно приємно було зустріти на виробництві випускників нашого коледжу спеціальності “Харчові технології” Романа АНТОНІВА, який працює помічником керівника на виробництві, Марію ДЗЮБ – менеджера з персоналу.
Вони поділилися зі здобувачами освіти своїми професійними знаннями і досвідом.
Щиро дякуємо усім працівникам й бажаємо успіхів у професійній діяльності!