27 січня 2023 року у змішаному форматі відбувся захист звітів за результатами проходження виробничої практики здобувачами освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3з ).
Метою виробничої практики є опанування студентами сучасних методів та форм організації праці у сфері їх майбутньої професійної діяльності.
Комісія у складі викладачів циклової комісії готельного обслуговування Оксани Шняк, Наталії Чередняк, Тетяни Яцини, Тетяни Гарасим, Іванни Дзюбан відзначили роботи студентів: Оксани Галанюк, Ольги Швед (база практики – «Банк Готель»), Вероніки Вінчури (база практики – готель «Нобіліс»), Єви-Марії Костюшко (база практики Ресторан «Frizzante»).
Знання та навики, які отримали студенти під час проходження виробничої практики в майбутньому стануть надійним підґрунтям їх професійного зростання.
Вітаємо студентів з успішним захистом і бажаємо успіхів в подальшій підготовці до кваліфікаційного іспиту!
Разом до перемоги!