24 квітня відбулася звітна конференція за підсумками навчальної практики з готельно-ресторанної справи для здобувачів освіти ОПП Готельно-ресторанна справа.
Метою навчальної практики є закріплення теоретичних знань, отриманих під час вивчення фахових дисциплін, набуття первинних професійних умінь і навичок та формування практичних компетентностей, необхідних для роботи у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
На заході були присутні:
– заступниця директора з навчально-виробничої роботи, кандидат економічних наук Марія ПІХ;
– завідувачка економічного відділення, кандидат економічних наук Романа СТАРИК;
– в.о. завідувача відділення готельно-ресторанної справи, кандидат історичних наук, доцент Оксана ШЕРЕМЕТА;
– завідувачка відділення комп’ютерних наук і галузевого машинобудування Оксана ШНЯК;
– завідувач методичного кабінету Ігор ЛЕСЬКІВ;
– методист коледжу, кандидат педагогічних наук, викладач-методист Ольга ТУРИЦЯ;
– голова циклової комісії готельно-ресторанної справи Наталія ЧЕРЕДНЯК;
– керівник практики Іванна ДЗЮБАН.
У межах заходу здобувачі освіти презентували свої доповіді, розповіли про особливості діяльності готельних підприємств, характеризували номерний фонд та комплекс додаткових послуг, аналізували інновації та конкурентні переваги закладів гостинності.
Конференція стала чудовою нагодою підсумувати результати практичної підготовки, обмінятися враженнями й ідеями, а також окреслити напрямки подальшого професійного розвитку.
Щиро дякуємо доповідачам, студентам групи ГРС-2 Олені БОРШОВСЬКІЙ, Валентині БОРУЦЬКІЙ, Аріні САСЮК, Вікторії СЛАВИЧ, Катерині МАГАРСЬКІЙ, Юлії ЗАХАРІ, Олені ТЕРЛЕЦЬКІЙ та організаторам конференції за активну участь, підтримку здобувачів освіти і сприяння розвитку їхнього професійного потенціалу!