Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Командне викладання проблем бухобліку, як один з методів підвищення якості професійної освіти

В групі ДО-2 проведено командне викладання щодо проблематики обліку банківських операцій. в ньому участь взяли стейкхолдери та учасники робочої групи щодо розроблення освітньо-професійної програми «Диджитал облік і оподаткування» з підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Перевагою таких пар є розширення експертизи, коли кожен лектор приносить свої знання та досвід, що дозволяє охопити ширший спектр тем і підходів, а також те, що здобувачі освіти отримують доступ до різноманітних точок зору та стилів викладання.

Смерекою Соломією бухгалтером ТОВ «ПОДОРОЖНИК ЧЕРНІГІВ» (випускницею коледжу) було акцентовано увагу на типах банківських рахунків.

Голубом Марком – членом робочої групи, здобувачем освіти за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» наведено основні бухгалтерські проведення з банківських операцій.

Кук Іриною Романівною, членом робочої групи, головний бухгалтер Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій» (випускниця коледжу за спеціальністю «Бухгалтерський облік») вказано на особливості банківських (казначейських) операцій у бюджетних організаціях.

Студенти мали можливість ознайомитись із особливостями роботи бухгалтерами у бухгалтерів-практиків. Загалом, командне викладання значно покращує якість освіти, сприяє професійному розвитку як викладачів так і студентів.