Практичне навчання – це невід’ємна, важлива складова підготовки фахівців харчової промисловості у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, метою якої є подальше поглиблення знань теоретичного матеріалу, а також успішне працевлаштування наших випускників.
За організації циклової комісії бродильних виробництв підсумовуючи результати навчально-технологічної практики 20 вересня 2022р. проведено конференцію на тему: “Практична підготовка здобувачів, як чинник реалізації конкурентних переваг на ринку праці”.
Здобувачі освіти ІІІ-IV курсів, освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» під керівництвом викладачів спецдисциплін презентували цікаві та пізнавальні доповіді і поділилися успіхами, які досягли під час проходження практики.
Багато уваги було приділено виробництву крафтових ферментованих напоїв, які студенти готували в домашніх умовах, що стало родзинкою конференції.
Гостями заходу були наші стейкхолдери – представники компанії «Ензим», а також випускники коледжу освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство»: головний пивовар Жашківського пивзаводу New Brew Назарій Стасюк і майстер цеху з виробництва пива Львівської пивоварні Юрій Литвин.
На конференцію також завітали представники адміністрації, які позитивно оцінили старання студентів і викладачів.