Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Конференція за підсумками навчально-технологічної практики

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon02.jpg

Практичне навчання – це невід’ємна, важлива складова підготовки фахівців харчової промисловості у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, метою якої є подальше поглиблення знань теоретичного матеріалу, а також успішне працевлаштування наших випускників.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon1.jpg

За організації циклової комісії бродильних виробництв підсумовуючи результати навчально-технологічної практики 20 вересня 2022р. проведено конференцію на тему: “Практична підготовка здобувачів, як чинник реалізації конкурентних переваг на ринку праці”.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon11.jpg

Здобувачі освіти ІІІ-IV курсів, освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» під керівництвом викладачів спецдисциплін презентували цікаві та пізнавальні доповіді і поділилися успіхами, які досягли під час проходження практики.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon16.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon17.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon18.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon19.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon20.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon21.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon22.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon23.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon24.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon25.jpg

Багато уваги було приділено виробництву крафтових ферментованих напоїв, які студенти готували в домашніх умовах, що стало родзинкою конференції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon15.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon30.jpg

Гостями заходу були наші стейкхолдери – представники компанії «Ензим», а також випускники коледжу освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство»: головний пивовар Жашківського пивзаводу New Brew Назарій Стасюк і майстер цеху з виробництва пива Львівської пивоварні Юрій Литвин.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon27.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon28.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon29.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon26.jpg

На конференцію також завітали представники адміністрації, які позитивно оцінили старання студентів і викладачів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon31.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon32.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon33.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon34.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon35.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon36.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon41.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon38.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon39.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kkon40.jpg