В рамках тижня ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв» 15 жовтня 2024 року викладачі даної спеціальності провели науково-теоретичну конференцію на тему: «Практичне навчання – передумова випуску кваліфікованого фахівця» разом із студентами випускових груп спеціальності “Харчові технології” ОПП “Бродильне виробництво і виноробство”.
Здобувачі освіти підготували цікаві презентації та доповіді щодо проходження практики на різних харчових підприємствах, особливу увагу звертали на використання інноваційних технологій та перспективи розвитку галузі.
Гостями заходу були стейкхолдери-випускники коледжу Наталія Хамар – технолог Dido Fermentation Lab та Стефанія Брозьо – змінний технолог ТзОВ «Галіція-трейд», які зацікавили студентів перших і других курсів даною спеціальністю.
Викладачі та представники адміністрації, які були присутні на даному заході, висловили позитивні відгуки щодо конференції.