15 листопада 2022 року викладачі ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” провели майстер-класи у Ліцей імені Івана Пулюя Львівської міської ради.
Учні мали можливість ознайомитись не лише з історією, а й із спеціальностями коледжу.
Викладачі запропонували ліцеїстам взяти участь у цікавих майстер-класах відповідно за спеціальностями:
– сервірування столу та складання серветок (спеціальність “Готельно-ресторанна справа”);
– приготування міні-десерту “Мільфей з вишнею” (спеціальність “Виробництво харчової продукції”);
– оздоблення пряників (спеціальність “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”);
– виготовлення безалкогольного глінтвейну на основі яблучно-виноградного соку (спеціальність “Бродильне виробництво та виноробство”);
– проведення пізнавального тестування щодо ведення бізнесу (спеціальність “Маркетинг” та “Облік і оподаткування”);
– проведення майстер-класу по роботі та конструкції регулятора на основі сервоприводу та цифрового годинника з датчиком температури (спеціальність “Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв” та “Обслуговування програмних систем і комплексів”).
Усі учасники заходу отримали приємні враження, насолоду та незабутні моменти від участі у майстер-класах.
ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” висловлює щиру подяку директору ліцею Iryna Khmil та вчителю Андрію Беднарчуку за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи, а учням – за активну участь та зацікавленість.