08 квітня 2024р. у ліцеї №93 м. Львова викладачами циклових комісій «Виробництво харчової продукції» та «Готельно-ресторанна справа» Голдун Т.В., Дяків Л.Ю., Дзюбан І.Р, Яциною Т.І. проведена профорієнтаційна зустріч з учнями 9-х класів щодо вибору майбутньої професії. Викладачі детально розповіли про важливість та актуальність спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Готельно -ресторанна справа».
Учні взяли участь у майстер–класі на тему: «Великодній декор» на якому навчилися сервірувати стіл до Великодня, складати серветки, створювати власноруч декор для пасок – шоколадні гніздечка та вербові гілочки.
Щиро дякуємо за можливість проведення майстер-класу директору Ліцею №93 Мандзюк О.І.