Тиждень циклової комісії триває. День 4-й.
Відбувся профорієнтаційний майстер-клас із приготування кондитерських виробів, за участі фахівців ТОВ “SVA Ingredient Group” та учасників гуртка “Мистецтво насолоди” для школярів СЗШ 68 м.Львова.
Учні 9 класів ознайомилися з правилами прийому, спеціальностями і термінами навчання.
Учасники гуртка під керівництвом Оксана Бєлєвцева розповіли школярам про особливості приготування кондитерських виробів, формування і випікання мафінів і печива, які були основою майстер класу.
Школярі проявили активність, спробували себе в якості кондитерів, а також взяли участь у приготуванні напівфабрикатів і випіканні мафінів з гарбузовою пастою та мафінів вівсяних, а також печива “Хрумка бджілка”.
На завершення відбулася дегустація кондитерських виробів , які власноруч приготували учні і наші студенти!
Такі зустрічі дають змогу учням краще зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.
Дякуємо усім учасникам і організаторам заходу, а також головному технологу ТОВ “SVA Ingredient Group” Галині Росоловській, випускниці коледжу!