Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Майстер-клас із приготування кондитерських виробів

Тиждень циклової комісії триває. День 4-й.

Відбувся профорієнтаційний майстер-клас із приготування кондитерських виробів, за участі фахівців ТОВ “SVA Ingredient Group” та учасників гуртка “Мистецтво насолоди” для школярів СЗШ 68 м.Львова.

Учні 9 класів ознайомилися з правилами прийому, спеціальностями і термінами навчання.

Учасники гуртка під керівництвом Оксана Бєлєвцева розповіли школярам про особливості приготування кондитерських виробів, формування і випікання мафінів і печива, які були основою майстер класу.

Школярі проявили активність, спробували себе в якості кондитерів, а також взяли участь у приготуванні напівфабрикатів і випіканні мафінів з гарбузовою пастою та мафінів вівсяних, а також печива “Хрумка бджілка”.

На завершення відбулася дегустація кондитерських виробів , які власноруч приготували учні і наші студенти!

Такі зустрічі дають змогу учням краще зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Дякуємо усім учасникам і організаторам заходу, а також головному технологу ТОВ “SVA Ingredient Group” Галині Росоловській, випускниці коледжу!