Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчаємось цікаво!

19.02.2025 р. з дисципліни «Технологія напоїв оздоровчого і функціонального призначення» для здобувачів освіти ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод» було проведено гостьову лекцію на тему: «Виробництво соків з мʼякоттю».

Про цікаві моменти своєї роботи розповіла випускниця коледжу Олих Марія, яка працює змінним технологом відділу якості ТОВ “Галіція-Трейд”.

Марія Олих та викладач Світлана Лапан зосередилися на теоретичних основах та технології виробництва соків. На занятті були присутні всі члени ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв» та завідувач технологічного відділення Наталія Демцюх.

Гостьові лекції використовуються для розширення світогляду здобувачів освіти, налагодження зв’язків з професійним середовищем та ознайомлення з реальними викликами у галузі виробництва напоїв.