В рамках проєкту Еразмус+ здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладачів Наталії Сембай і Наталії Глюзицької провели репетицію з сервірування столу та приготування м’ясних страв, випічки та напоїв за власними рецептами, до складу яких входили окрім основної сировини різні трави.
Все розпочалось з супермаркету Макро, де закупили необхідні інгредієнти і завершилось дегустацією керівників і організаторів проекту.
Здобувачі готували:
✅рулет м’ясний з додаванням базиліку, розмарину та інших спецій;
✅бургери – ароматна м’яка булочка, при випіканні до якої додано зелень кропу та оздоблено кунжутом, змащена часниковим соусом, соковита котлета, скибочка сиру твердого, хрусткі солоні огірочки, мікрозелень;
✅канапе з печінковим паштетом на печиві, випеченому з додаванням прованських трав;
✅напій тонізуючий “Тархун” з використанням трави естрагон;
✅сінабони з корицею і маскарпоне.
Всі учасники дегустації високо оцінили майстерність студентів і затвердили приготування вищезазначених смаколиків на імпрезу, що запланована 12 грудня 2023 року.