Тиждень циклової комісії продовжується. День 3-й.
Заняття в умовах виробництва, а саме ВП”ЦКВ”, провели викладачі Наталія Дячишин з дисципліни “Методи контролю виробництва” і Уляна Маланюк з дисципліни “Технологія хлібопекарського виробництва” на тему “Булочні та здобні вироби”.
Студенти групи ХМК-3 й викладачі коледжу побували на одному із найсучасніших в країні хлібозаводів європейського рівня. Підприємство спеціалізується на виготовленні хлібних напівфабрикатів та продукції високого ступеня готовності, використовуючи при цьому технологію шокової заморозки. Сучасне обладнання дозволяє виготовляти широкий асортиментний ряд (багети, чіабати, круасани…). Асортимент підприємства налічує 42 найменування продукції.
Листково-дріжджові напівфабрикати – 25 різновидів з натуральними солодкими і пікантними начинками на будь-який смак. Побувавши в лабораторії мікробіологічного контролю, здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з методами дослідження сировини і готової продукції, сучасними приладами і реактивами, побачити зразки з поживними середовищами і мікроорганізмами. На завершення викладачі і здобувачі мали змогу продегустувати продукцію ВП”ЦКВ”, що заслуговує найвищих балів.
А в коледжі було не менш цікаво і пізнавально…
У групі ХМК-2 під керівництвом викладача Наталії Глюзицької проведено інтегроване заняття з дисципліни “Безпека життєдіяльності і охорона праці” на тему: “Забезпечення життєдіяльності населення в умовах надзвичайних ситуацій” , метою якого було:
☑️ Поглибити знання студентів про правила поведінки у надзвичайній ситуації;
☑️ Сформувати правила поведінки та обов’язки людини під час надзвичайних ситуацій ;
☑️Розвивати навички самозахисту та взаємодопомоги;
☑️ Виховувати бережливе ставлення до власного життя і життя інших людей;
Заняття проходило за участі фахівців з ЛДУ БЖД Сташек Юлії і Черниш Андрія з використанням практичних кейсів, до яких активно долучалися студенти та всі присутні на занятті.
Дякуємо адміністрації коледжу, ВП “ЦКВ” і ЛДУ БЖД за сприяння у проведенні запланованих заходів!