Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Право вибору

Здобувачі освіти першого курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою J2 «Готельно-ресторанна справа і кейтеринг», зробили свій вибір та обрали освітні компоненти з вибіркового блоку на 2025/2026 навчальний рік.

Навчальні дисципліни, що пропонувалися до вибору:
– Соціологія – для розуміння суспільних процесів і поведінки гостей;
– Релігієзнавство – щоб враховувати культурні та духовні особливості різних народів;
– Психологія – для ефективної комунікації та створення комфортної атмосфери;
– Філософія – як основа критичного мислення та світоглядного розвитку.

Вибіркові дисципліни допомагають нашим студентам не лише розширити професійний кругозір, а й сформувати унікальну траєкторію навчання, яка стане запорукою їхнього успіху у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Ми пишаємося свідомим і виваженим вибором наших студентів та бажаємо їм натхнення у навчанні й нових досягнень