17.10.2024р. відбулася навчально-практична конференція з підсумків технологічної практики у групах спеціальності «Виробництво харчової продукції».
На конференції виступили голова циклової комісії Голдун Т. В. з доповіддю на тему “Стан та перспективи розвитку ресторанного бізнесу в Україні у 2024-2025 р” та студенти, які презентували заклади ресторанного господарства, в яких проходили технологічну практику.
Гостем заходу був стейкхолдер, випускник коледжу – Віталій Федак , шеф-кухар ресторану Kilinski, який ознайомив усіх із сучасними трендами ресторанного бізнесу, поділився новинами з кулінарних фестивалів у Києві, планами на подальший розвиток своєї діяльності.
На конференції були присутні адміністрація коледжу, методисти, викладачі циклової комісії та студенти спеціальності.
Після конференції відбулася виставка різноманітних вишуканих страв, які приготували студенти гр. ВХП-4, та продемонстрували свої найкращі досягнення професійних навичок, набутих після проходження технологічної практики.