27 листопада викладачі ЦК «Виробництво харчової продукції» відвідали готельно-ресторанний комплекс «Супутник», де мали надзвичайно продуктивну зустріч з Богданом ІВАШКІВИМ, заступником генерального директора громадського харчування ТзОВ туристична фірма «Львів-Супутник», заслуженим працівником сфери послуг України.
Також викладачі коледжу організували онлайн-зустріч зі стейкхолдерами, а саме: Віталієм ФЕДАКОМ – шеф-кухарем ресторану «Kilinsky», Назарем Ріпкою – директором ресторану Mc Donald’s, Олегом ДЕРЖАВСЬКИМ – шеф-кухарем ресторану традиційної кухні «Полонина», випускниками Михайлом КОТОВИЧЕМ, Русланом ГОЛКО, Арсеном САЛІЄМ, Ольгою ТРАКАЛО.
Головним питанням обговорення було те, як можна вдосконалити підготовку фахових молодших бакалаврів і, зокрема, на що слід звернути особливу увагу в навчальному процесі. Відвертий діалог із роботодавцями дозволив отримати цінний зворотний зв’язок, а також визначити напрями для розвитку освітньо-професійної програми.
Основну увагу приділили питанням відповідності програми сучасним вимогам виробництва, інтеграції практичних кейсів і впровадженню інноваційних технологій у навчальний процес.
Під час зустрічі були висунуті пропозиції проведення гостьових лекцій, виїзних практичних занять у ресторанах, організація мотиваційних бесід з успішними професіоналами індустрії, що зробить навчальний процес більш інтерактивним та практично орієнтованим.
Разом зі стейкхолдерами будуймо сучасну освіту, що відповідає вимогам часу та потребам виробництва!