16-17 грудня 2023 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Цвек Ростислав та Воробець Ліда взяли участь у 17 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув.
Метою конкурсу є:
1. Пробудження і поширення зацікавлення європейським кулінарним мистецтвом і кухнею fusion.
2. Поширення і пропагування натуральних продуктів і традиційних методів виготовлення продукції.
3. Порівняння можливостей і досягнень учнів зі шкіл з однаковим профілем навчання з різних країн Європи.
4. Розповсюдження сучасної форми вдосконалення професійних здібностей, які поєднують кулінарні традиції з сучасними методами.
5. Підняття рівня освіти і розвитку професійних умінь студентів.
6. Заохочення до пошуку ідей і кулінарного натхнення.
7. Упровадження використання принципів естетики, гармонії в кулінарному мистецтві.
Студенти представили дві конкурсні страви – основну – «Антрекот із кремом з топінамбуру, овочевим соте та соусом demi glace» та десерт «Різдвяний сюрприз».
Учасники достойно представили навчальний заклад, здобувши 4 місце і новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Ми вами ПИШАЄМОСЬ!!!
Дякуємо за запрошення та теплу зустріч п. директору Marcin Purgacz! Подальшого Вам процвітання!
Також висловлюємо подяку директору коледжу к.е.н., доц. Михайлу Григорціву та заступнику директора з навчально-виробничої роботи Григорію Дідику, голові профкому Романі Старик за сприяння та підтримку під час приготування та участі в конкурсі.
Щиро дякуємо викладачам циклової комісії виробництва харчової продукції Балко О. Б., Голдун Т.В., Дяків Л. Ю., Нічкало Т. Р., , Сторожці Г. А., Шах А. Є., Ясінській Г. П. та Скавінській Т.М. Ваші знання, настанови, поради, бойовий дух і моральна підтримка надавали нашим учасникам впевненості у своїх силах.
Сердечно дякуємо всім, хто за нас вболівав і підтримував!!!
До зустрічі наступного року!