Упродовж 17-21 жовтня 2022 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» пройшов тиждень циклової комісії виробництва харчової продукції.
Розпочався тиждень з вручення запрошень викладачам і студентам коледжу для участі у заходах комісії. Також відбулась олімпіада зі спецдисциплін. Переможцями стали такі студенти: Тимчишин Анастасія – I місце, Кохановська Наталя – II місце, Салій Арсен – III місце.
18 жовтня 2022р. відбулась навчально-практична конференція з підсумків технологічної практики. Студенти презентували свої звіти з практики.
На конференцію було запрошено випускника коледжу Короля Василя, який є співвласником підприємства з доставки суші і піци yakuza. Василь поділився досвідом відкриття своєї справи, мотивуючи студентів до навчання.
Після конференції відбулась виставка-приготування сучасних страв студентами випускних груп коледжу.
19 жовтня 2022р. до Міжнародного дня кухарів і з нагоди гарбузового свята студенти груп спеціальності «Виробництво харчової продукції» частували всіх стравами з гарбуза: гарбузовою кашею з журавлиною та гарбузовим музі.
20 жовтня 2022р. відбувся майстер-клас з приготування страви «Філе-міньйон під вершково-гірчичним соусом» і салату «Фламбе з вирізкою», який провели студенти групи ВХП-4 Демко Андрій та Азізов Мехті.
21 жовтня 2022р. відбулось підведення підсумків тижня циклової комісії виробництва харчової продукції, а також нагородження студентів-переможців олімпіади зі спецдисциплін.