Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класах в клубі сільських господарів у Пересітниці Республіки Польща.
В рамках поглиблення знань про регіональні смаколики та отримання цікавих рецептів учасники разом з господинями приготували смажені трикутники з капустою та «Призисецький рулет».
Під час спільних заходів молодь разом з місцевими фахівцями приготувала крупу з сухофруктами, як одну із страв до різдвяного столу.
Після невеликої перерви учасники проєкту повернулися до роботи. Під час наступних занять було створено традиційне підгальське москоле, регіональної кухні Малопольської та кухні Підкарпаття.
Спільна робота на майстер-класах сприяє інтеграції однолітків з Польщі та України. Молодь все частіше спілкується один з одним, а час, який вони проводять разом та утворені дружні стосунки показують, що всі мовні та культурні бар’єри подолані.