Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ брали участь в майстер-класах з приготування регіональних польських страв

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу cul01.jpg

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ брали участь у майстер-класах в клубі сільських господарів у Пересітниці Республіки Польща.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу cul02.jpg

В рамках поглиблення знань про регіональні смаколики та отримання цікавих рецептів учасники разом з господинями приготували смажені трикутники з капустою та «Призисецький рулет».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу cul03-04.jpg

Під час спільних заходів молодь разом з місцевими фахівцями приготувала крупу з сухофруктами, як одну із страв до різдвяного столу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу cul05-06.jpg

Після невеликої перерви учасники проєкту повернулися до роботи. Під час наступних занять було створено традиційне підгальське москоле, регіональної кухні Малопольської та кухні Підкарпаття.

Спільна робота на майстер-класах сприяє інтеграції однолітків з Польщі та України. Молодь все частіше спілкується один з одним, а час, який вони проводять разом та утворені дружні стосунки показують, що всі мовні та культурні бар’єри подолані.