
Сьогодні учасники проєкту «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ готували обід, а саме український червоний борщ, пампушки з часником, крученики, салат з моркви та картопляне п’юре.

Борщ – це культурне надбання України, наша гордість та кулінарний символ нашої країни.
Рецептів борщу існує безліч, ледь не кожна господиня має свій власний. Хтось любить борщ із квасолею, хтось готує без капусти, а хтось варить його з грибами. Доволі часто рецепти борщу в сім’ях дбайливо передаються з покоління в покоління, а деякі навіть тримаються у суворій таємниці.

І борщ є невіддільною частиною української гастрономічної культури, хоча різновиди борщу зустрічаються і в польській кухні.

Традиційний український обід всім дуже смакував. Завтра очікуємо обід від польської групи учасників проєкту.

Друга половина дня була наповнена майстер-класами з декорування тортів. Окрім кондитерської майстерності, можна було проявити і свій художній талант.


Зробити торт своїми руками — справа непроста, особливо, якщо ви задумали подати до святкового столу щось більш вишукане і оригінально декороване.

Домашні торти сьогодні також популярні, як багато років тому, незважаючи на достаток кондитерських виробів на полицях магазинів.

Учасники проєкту мали можливість додавати будь-які інгредієнти, експериментувати, поєднувати рецепти та зробити оригінальний декор своїми руками, який зробив їх торти дійсно авторськими.



Жаль, що всі торти залишились в холодильнику до фотосесіі та дегустації які відбудуться завтра.

