Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

27 лютого 2025 року відбувся державний іспит здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Бродильне виробництво і виноробство»

Здобувачі освіти показали високий рівень знань для присвоєння їм освітньо-професійного ступеня “фаховий молодший бакалавр” з таких освітніх компонентів: технологія галузі, технологічне устаткування галузі та методи контролю виробництва галузі.


Екзаменаційна комісія у складі голови ДЕК Вуйцик Я.Т.- інженера-технолога ТзОВ “Перша приватна броварня”, директора коледжу Дідика Г.В., викладача технологічних дисциплін Довбуш О.Б. та завідувач технологічного відділення Демцюх Н.Р. відзначили, що здобувачі освіти виявили відповідні знання, вміння вирішувати виробничо-ситуаційні завдання, визначати показники якості сировини, напівпродуктів і готової продукції. Секретарем ДЕК була викладач циклової комісії Стадник О.З.


Щирі вітання здобувачам освіти з нагоди завершення навчання в коледжі та бажаємо успіхів в подальшій професійній діяльності!