Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Стажування викладачів: крок до професійного зростання та актуалізації знань

Стажування викладачів: крок до професійного зростання та актуалізації знань

Раді поділитися досвідом викладачів циклової комісії економічних дисциплін, які пройшли успішне стажування на підприємстві ТзОВ «ЦЕДЕПЕ», що надає консалтингові послуги з обліку. Це стажування стало важливим етапом у професійному розвитку наших педагогів, дозволивши їм ознайомитися з реаліями роботи консалтингової компанії,…

Профорієнтаційна зустріч в Оброшинському ЗЗСО

Профорієнтаційна зустріч в Оброшинському ЗЗСО

27 травня 2025 року студентка групи ВХП-2 ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Наталія ПРИСТАЙКО провела профорієнтаційну зустріч з учнями 9-А та 9-Б класів Оброшинського закладу загальної середньої освіти І–III ступенів імені Л. Шанковського.

Навчаємо навчаючись

Навчаємо навчаючись

З метою підвищення професійної компетентності, а також популяризації ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”, викладач циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Наталія ГЛЮЗИЦЬКА взяла участь у семінарі від торгового дому “Золота миля” на тему: “Ароматний хліб:…

Зустріч, що гріє серце

Зустріч, що гріє серце

У нашому коледжі відбулася гарна й зворушлива подія — до нас завітав наш колега, друг і захисник — Дмитро СКОЛОЗДРА, завідувач відділення готельно-ресторанної справи, викладач історії України, який уже четвертий рік захищає нашу Батьківщину у лавах Збройних Сил.

Завершальний день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку»

Завершальний день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку»

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» «Виробництво харчової продукції» групи ВХП-2 разом із керівниками практики Тетяною Голдун та Лілією Дяків завершили практику цікавою та пізнавальною екскурсією до ресторану La Luce.

Третій день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Третій день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» “Виробництво харчової продукції” групи ВХП-2 разом із керівниками практики Тетяною Голдун та Лілією Дяків відвідали ресторан “Kiliński”.

Від теорії — до практики: навчальна екскурсія до готелю «!FEST Hotel»

Від теорії — до практики: навчальна екскурсія до готелю «!FEST Hotel»

Студенти 1-ого курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під час навчальної практики, 20 травня відвідали готель «!FEST Hotel.Lemkivska», м. Львів.