Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Наш коледж із приємністю отримав Великодні вітання від закладів освіти та партнерських організацій

Наш коледж із приємністю отримав Великодні вітання від закладів освіти та партнерських організацій

Ці святкові звернення стали приємним проявом академічної солідарності та дружніх взаємин між нашими установами. Ми високо цінуємо увагу та щирі побажання, які надихають на подальшу співпрацю та зміцнення професійних контактів.

Творимо покоління підприємців разом! Junior EXPO 2025 продовжується у Львові!

Творимо покоління підприємців разом! Junior EXPO 2025 продовжується у Львові!

13 квітня у серці Львова, у найбільш популярному ТРЦ міста Forum Lviv відбувся Junior EXPO 2025. Захід об’єднав 48 навчальних мінікомпаній із 45 закладів освіти Львівської, Закарпатської та Волинської областей.

Презентація вибіркових дисциплін для студентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Презентація вибіркових дисциплін для студентів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі освіти 1-го та 2-го курсів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 09-10 квітня 2025 року зробили важливий крок уперед у своєму професійному розвитку, обравши вибіркові освітні компоненти на 2025-2026 навчальний рік.

Усвідомлений вибір — запорука професійного зростання!

Усвідомлений вибір — запорука професійного зростання!

9 квітня 2025 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулася презентація вибіркових освітніх компонент, які здобувачі освіти зможуть вивчати у наступному навчальному році.

Лекція від працівників Нацполіції України

Лекція від працівників Нацполіції України

Нашими гостями стали представники відділу кібербезпеки Національної поліції України. Вони провели для студентів змістовну лекцію, під час якої розповіли про реальні загрози в інформаційному просторі та способи їх уникнення.

Майстер-клас в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ із приготування змішаних напоїв

Майстер-клас в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ із приготування змішаних напоїв

8 квітня в гуртожитку ЛФКХПП НУХТ Тетяна ГОЛДУН – викладач циклової комісії «Виробництво харчової продукції» разом зі студентами групи ВХП-2 (Марією РЕКОЮ та Тетяною ДІМІТРОВОЮ) провели майстер-клас “Змішані напої: історія та практика”, які розпочали із захопливої історії про походження мохіто…